Tarieven

Tarieven van Einion

 

Ondertiteling

Ondertiteling factureren we doorgaans op basis van een prijs per ondertitel. De tarieven zijn echter ook afhankelijk van de talencombinatie. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we je aan om het offerteformulier in te vullen of een mailtje te sturen. Op werkdagen krijg je dan binnen twee uur een offerte op maat toegestuurd. We zijn ervan overtuigd dat we binnen de vertaalbranche de hoogste kwaliteit bieden tegen de scherpste prijzen.


Tekstvertaling

We hanteren voor tekstvertalingen van algemene aard een tarief van 19-22 cent per woord van en naar de meeste talen. Voor de Scandinavische talen geldt een tarief van 20-22 cent per woord en voor zeldzame talen geldt een tarief dat afhankelijk is van de specifieke talencombinatie.


Renderen van ondertiteling

Je kunt bij ons een transparante quicktime laten maken vanaf 25 euro voor producties tot 10 minuten. Dit geldt voor zowel HD als SD producties. Hier komt 1 euro bij voor elke daaropvolgende minuut. Een quicktime van 30 minuten kost dan slechts 45 euro. Voor het renderen van een kant-en-klaar product gelden de opstarttarieven van 65 euro voor producties tot 5 minuten en 75 euro tot 10 minuten en 2 euro voor elke daaropvolgende minuut. Een dvd of MPEG2 van 30 minuten kan dus worden gerenderd voor 105 euro.


Voice-Over

Ook voor voice-overs gelden maatwerktarieven, die mede afhankelijk zijn van de stemacteur, de lengte van de productie, de complexiteit, etc. We kunnen echter garanderen dat we de scherpste tarieven hanteren voor professionele voice-overs.


Direct en snel inzicht in de prijs? Vraag een offerte aan

Vul de onderstaande gegevens in

Ga verder

Er zijn verplichte velden die niet zijn ingevuld. Vul deze in en probeer opnieuw.

Momenteel ondervinden we mogelijk wat problemen met versturen. Mocht dit niet lukken neem dan contact met ons op via 085 00 64 700.

Versturen

Wij hebben de aanvraag ontvangen!
Tijdens kantooruren ontvangt je binnen twee uur een reactie.

Hartelijke groet,

Het team van Einion

Keer terug!

Er is helaas iets mis gegaan. Probeer het opnieuw!

Keer terug!