Tarieven
van Einion

Ervaring

Van reportages voor lokale omroepen tot interne bedrijfspresentaties of internationale promovideo’s. Als gespecialiseerd ondertitelbureau vertalen en ondertitelen we al jaren filmpjes en video’s voor talloze bedrijven die ons tot hun vaste taalpartner hebben gemaakt.

Tarieven ondertiteling

Ondertiteling factureren we doorgaans op basis van een prijs per ondertitel. De tarieven zijn echter ook afhankelijk van de talencombinatie. Vul ons offerteformulier in of stuur een mailtje voor een nauwkeurige prijsopgave. Op werkdagen krijg je dan binnen twee uur een offerte op maat toegestuurd. We zijn ervan overtuigd dat we binnen de vertaalbranche de hoogste kwaliteit bieden tegen de scherpste prijzen.

We hanteren voor tekstvertalingen van algemene aard een tarief van 19-22 cent per woord van en naar de meeste talen. Voor de Scandinavische talen geldt een tarief van 20-22 cent per woord en voor zeldzame talen geldt een tarief dat afhankelijk is van de specifieke talencombinatie.

Wij verzorgen transparante quicktimes vanaf 25 euro.

Liever een kant-en-klaar eindproduct waarbij de ondertitels al in beeld staan? Het inbakken van ondertitels verzorgen wij vanaf 35 euro per video.

Ook voor voice-overs gelden maatwerktarieven, die mede afhankelijk zijn van de stemacteur, de lengte van de productie, de complexiteit, etc. We hanteren in ieder geval superscherpe tarieven voor professionele voice-overs. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we je aan om het offerteformulier in te vullen of een mailtje te sturen.

SNEL EN MAKKELIJK INZICHT IN DE PRIJS?

Vraag vandaag jouw persoonlijke offerte aan!

Tijdens kantooruren komen we doorgaans binnen twee uur bij je terug met een passende offerte – of het nu gaat om ondertiteling, vertaling, voice-over of audiodescriptie.

Prijsopgaven worden alleen verstrekt via de mail.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis adviesgesprek? Bel ons gerust : 085 00 64 700

Versterk jouw boodschap met ondertiteling