Voice over

Einion verzorgt voice-overs van alle soorten programma’s in alle talen. We maken hiervoor gebruik van professionele stemacteurs en professionele opnamestudio’s.

En we verzorgen natuurlijk ook de vertaling voor de voice-overs. Dit is een vak apart dat veel ervaring vereist voor een perfect eindresultaat. De vertaling mag namelijk niet langer zijn dan het origineel om te voorkomen dat een tekst gehaast moet worden ingesproken om toch te passen bij de timing van het beeld.

Een voice-over acteur moet niet alleen een perfecte controle over zijn stem hebben, maar zich ook kunnen inleven in de doelgroep waarvoor hij inspreekt. Wij hebben de beste voice-over acteurs geselecteerd, met jarenlange ervaring in dit bijzondere vak die volgens ons de beste prijs-kwaliteitverhouding leveren.

Hieronder vind je een aantal demo's. Als je de naam van de voice-over vermeldt bij je aanvraag, kunnen we je sneller een prijsopgave toesturen.

Engels

tekst

Rachel

Corporate Training And Sales

Matt

Philippe

David

Kirsty

Celia


Duits

tekst

Holger

Jonge stem

Stefan

Dominic

Mica

Bo

Natascha

Daniel


Frans

tekst

Veronique

Bea

Laurent

Benoit


Vul de onderstaande gegevens in

Ga verder

Er zijn verplichte velden die niet zijn ingevuld. Vul deze in en probeer opnieuw.

Momenteel ondervinden we mogelijk wat problemen met versturen. Mocht dit niet lukken neem dan contact met ons op via 085 00 64 700.

Versturen

Wij hebben de aanvraag ontvangen!
Tijdens kantooruren ontvangt je binnen twee uur een reactie.

Hartelijke groet,

Het team van Einion

Keer terug!

Er is helaas iets mis gegaan. Probeer het opnieuw!

Keer terug!