Video laten ondertitelen door professionals

De scherpste prijs zonder onverwachte kosten

Heb je een spoedklus?
Kom maar op!

Binnen twee uur na aanvraag de offerte binnen

Van Swahili tot Chinees,
alle combinaties zijn mogelijk!

Heb je zelf een video geproduceerd en wil je jouw video laten ondertitelen? Wij van Einion verzorgen graag de ondertiteling voor je! Maar ook als je een (bedrijfs)video hebt laten maken en ondertiteling wenst, helpen we je graag verder.

Ondertiteling en vertaling is onze passie

Hoe groot of klein je bedrijf ook is, en in welk vakgebied je ook werkzaam bent. Wij zijn jouw taalpartner! Om jou de beste kwaliteit te bieden gaan we nét een stapje verder dan ieder ander vertaalbureau. Alleen zo kunnen we de kwaliteit leveren die je van professionals mag verwachten. En dat merk je!

Video laten ondertitelen tegen scherpe prijzen

Deze professionele kwaliteit leveren wij tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Van ons hoef je geen scripttoeslag te verwachten, hier doen wij als enige niet aan. Daarnaast leveren wij onze scherpe zelfgemaakte quicktimes voor verwerking in Premiere, Avid of Final Cut Pro. Bovendien kunnen wij een kant-en-klaar product (tiko) maken met de juiste ondertiteling in beeld gebrand!

Schakel onze hulp in en ervaar zelf de voordelen van een professioneel vertaalbureau! Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Ondertiteling laten toevoegen aan video

Wanneer je ondertiteling wilt laten toevoegen aan je video kun je het beste kiezen voor ondertiteling door 'native speakers'. Daarom hebben wij een uitgebreid team native speakers die graag op proffesionele wijze jouw video ondertitelen.

Geen enkele opdracht is te veel gevraagd! Ze kennen alle oplossingen en uitdagingen uit dit prachtige vak. En dat merk je ook! Zo is de timing van de ondertiteling perfect én weten ze als geen ander de juiste toon te vinden.

Is er geen script aangeleverd? Geen probleem! Ook zonder script kunnen wij prima je video laten ondertitelen. En dat zonder meerprijs!

ISO-gecertificeerde vertalingen

Wist je dat wij als enige Nederlandse ondertitelbedrijf gecertificeerd zijn volgens de ISO 17100 norm? Hierdoor ben jij verzekerd van een soepel lopend project én natuurlijk een goed product. Daar zijn wij uiteraard onwijs trots op! Daarnaast wordt ons werk ook gekenmerkt door:

  • Video professioneel laten ondertitelen 
  • Ondertiteling naar alle talen: Swahilli tot Chinees
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Ervaren native speakers
  • Voor de creatieve industrie

Video laten ondertitelen als ambacht

De naam van ons bedrijf komt van een oud Welsh woord dat aambeeld betekent. Deze naam past perfect bij ons bedrijf. Vertalen is namelijk echt een ambacht. Onze medewerkers worden gezien als een woordsmid die alle woorden aan elkaar smeedt tot een eindproduct waar je trots op mag zijn. Wij zijn immers pas tevreden als jij, de klant, dat ook bent!

Binnen twee uur na jouw aanvraag ontvang je al een persoonlijke offerte! Heb je een spoedklus? Bel gerust!

Hoge kwaliteit ondertiteling van native speakers

Beeldmateriaal van een museum, een reclamespotje, een bedrijfsfilm… Al deze producties zijn beter te begrijpen wanneer ze ondertiteld zijn. Goede ondertiteling is dan ook essentieel! Wil jij je video laten ondertitelen? Ons team van professionele en ervaren native speakers neemt dit graag uit handen. Schakel vandaag nog onze hulp in.

Vraag een persoonlijke offerte aan

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op óf vraag een vrijblijvende offerte aan! Of neem een kijkje bij de FAQ. We denken graag met je mee. Daarom gaan we net dat stapje verder om je de beste dienstverlening te bieden. Want dat verdien je!


Direct en snel inzicht in de prijs? Vraag een offerte aan

Vul de onderstaande gegevens in

Ga verder

Er zijn verplichte velden die niet zijn ingevuld. Vul deze in en probeer opnieuw.

Momenteel ondervinden we mogelijk wat problemen met versturen. Mocht dit niet lukken neem dan contact met ons op via 085 00 64 700.

Versturen

Wij hebben de aanvraag ontvangen!
Tijdens kantooruren ontvangt je binnen twee uur een reactie.

Hartelijke groet,

Het team van Einion

Keer terug!

Er is helaas iets mis gegaan. Probeer het opnieuw!

Keer terug!